Τελειωμό δεν έχουν οι αντιδράσεις για τις φορολογικές δηλώσεις «μεγάλων» ονομάτων του τραγουδιού: εκτός από τους πολίτες, τα… πενιχρά εισοδήματα των καλλιτεχνών σχολιάζουν και πολλοί συνάδελφοί τους.

«Αυτοί οι οποίοι δεν δηλώνουν την αλήθεια, επιβαρύνουν όλους τους άλλους κι επειδή πλέον ότι κάνουμε το κάνουμε μεταξύ μας, αυτό είναι σε πρώτη φάση ανήθικο και άδικο για τους ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν», δήλωσε στο Star ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ότι ο ίδιος δεν έχει συστήσει εταιρεία τόνισε ο Στέλιος Ρόκκος και αποκάλυψε ότι δεν έχει δηλώσει ποτέ κάτω από 100.000 ευρώ και έχει πληρώσει έως 150.000 ευρώ στην εφορία.

«Πώς μπορεί ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ο οποίος είναι σε δράση, να παίρνει 5.000 ευρώ σε ένα χρόνο κι ένας άλλος να παίρνει 500.000; Ποιος είναι ο έντιμος από τους δύο και πόσο δίκαιο είναι αυτό για τους υπόλοιπους φορολογούμενους;», διερωτήθηκε ο Κώστας Τουρνάς, ενώ ο Σαράντης Σαλέας συνέστησε προσοχή, επισημαίνοντας πως ο ένας τα ρίχνει στον άλλον.

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης, μιλώντας στην εκπομπή «FthisTV», είπε ειρωνικά: «σε αυτή τη χώρα που όλα λειτουργούν ξεκάθαρα και όλοι είναι καθαροί και οι πολιτικοί μας δίνουν το καλό παράδειγμα, είναι ντροπή των καλλιτεχνών να μην ακολουθούν το παράδειγμά τους. Οι πολιτικοί μας, με τόσο σεβασμό και τόση δικαιοσύνη τόσα χρόνια έχουν φτάσει την χώρα πρώτη στην Ευρώπη. Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς».

Δείτε στο βίντεο πώς σχολιάζουν οι καλλιτέχνες τα εισοδήματα των συναδέλφων τους