Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου να κάνει μαζί με την μικρή Αναστασία και τον Ρουβά Junior ότι τους ευχαριστεί.

zygouli1.jpgzygouli7.jpg
Έτσι, τώρα που ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, η Κάτια μαζί με τα παιδιά της δεν μένουν και πολύ μέσα στο σπίτι και αντίθετα σαρώνουν κάθε παιδική χαρά, παιδότοπο και εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και στις γύρω περιοχές.
zygouli2.jpg


Έτσι ο φωτογραφικός φακός τους… τσάκωσε να περνούν super σε παιδότοπο της Ραφήνας, με την μικρή Αναστασία να του δίνει και να καταλαβαίνει. Μαζί με τον μικρό της φίλο έτρεξαν, έπαιξαν με όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στα φουσκωτά.
zygouli3.jpg
Η Κάτια πάλι καθόταν μαζί με τον γιο της που καθόταν ήσυχος, ήσυχος στο καροτσάκι του και μόλις έβλεπε την αδελφή του να κατρακυλά στα φουσκωτά παιχνίδια ξεσπούσε σε γέλια.

zygouli4.jpgΚι αν αναρωτιέστε πού ήταν ο μπαμπάς Σάκης να σας πούμε ότι ο Σάκης αυτή την περίοδο έχει full δουλειά, αφού προετοιμάζει το νέο του cd και βρισκόταν στο studio για ηχογράφηση.

zygouli5.jpgzygouli6.jpg