Την επιθυμία του να γίνει πατέρας εκφράζει ο Νίκος Αναδιώτης περίπου ένα μήνα μετά τον γάμο του: σε συνέντευξή του, ο σέξι ηθοποιός χαρακτηρίζει την σύζυγό του ως την ιδανική γυναίκα και την μέρα του γάμου τους ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής του!

«Η Βασιλική είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα. Είναι πολύ καλή στην επικοινωνία, πολύ ευγενική, έχει πολλή αγάπη μέσα της, είναι πολύ καλός άνθρωπος και είναι ειλικρινής. Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στην κρίση και τις συμβουλές της», είπε ο ηθοποιός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο, στο κυπριακό «Down Town».

Στις 19 Αυγούστου παντρεύτηκε ο Νίκος, όμως, ακόμα στον μήνα του μέλιτος φαίνεται πως έχει «κολλήσει»: «όλα τα έχει στο “πολύ” τους η Βασιλική, περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο που πέρασα από την ζωή μου. Με καλύπτει σε όλα κι έτσι δεν είχα κανένα λόγο να καθυστερήσω αυτό τον γάμο. Άλλωστε, το είχα αποφασίσει πολύ νωρίς, αφότου την γνώρισα» .

«Ο γάμος ήταν πιο ευτυχισμένη νύχτα και μέρα της ζωής μου! Μέχρι τότε, αν με ρωτούσες “ποια είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου;” δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω. Τώρα, θα σου έλεγα αμέσως η πρώτη μέρα του γάμου μου!», συνεχίζει ο ηθοποιός και «κολλάμε» περισσότερο από τα μέλια.

Οσο για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μπαμπάς;
Ο ηθοποιός δηλώνει έτοιμος, τονίζοντας πως από μικρός ήθελε να παντρευτεί και να αποκτήσει δική του οικογένεια!