Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της ηθοποιού Ευδοκίας Ρ��υμελιώτη.

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, η ηθοποιός έχασε ξαφνικά τη μητέρα της Βασιλική, όταν η 59χρονη γυναίκα έπεσε από τις σκάλες.

Παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν μπόρεσε ν΄αντιμετωπιστεί η εσωτερική αιμορραγία, με αποτέλεσμα η 59χρονη γυναίκα να φύγει από τη ζωή την Πέμπτη.

Τον τραγικό χαμό, γνωστοποίησε μέσω Facebook, ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργος Ρουμελιώτης, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Τα δυο αδέρφια, θ΄αποχαιρετήσουν την μητέρα τους, την Κυριακή στην Πρέβεζα, όπου και θα της πουν το «τελευταίο αντίο».

«Τώρα προέχει να αποχαιρετήσω ότι πολυτιμότερο είχα, περήφανα, με δύναμη ψυχής, της δικής της ψυχής που θα μείνει αθάνατη.Άλλωστε η ιδία επέλεξε να μείνει ανάμεσα μας, προσφέροντας ζωή με την ζωή της.Επέλεξε να δώσει ελπίδα σε ανθρώπους που δεν γνώρισε ποτέ της» είναι ένα απόσπασμα από το μήνυμα του Γιώργου ��ουμελιώτη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως, ο δημοσιογράφος αναμένεται να εξηγήσει και σε ποιους απευθύνονται τα πολύ σκληρά λόγια που αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του, τους οποίους αποκαλεί «ηλίθιους» και τονίζει πως δεν τους συγχωρεί.