Πού’ ναι τα χρόνια που όλοι χαζεύαμε την Pamela Anderson να τρέχει σαν το… άλογο στις παραλίες του L.A με το κόκκινο μαγιουδάκι της και τα μαλλιά της να ανεμίζουν στον άνεμο; Αυτά τα χρόνια, που η Pamela θεωρούνταν το απόλυτο sex symbol έχουν φύγει ανεπιστρεπτί.

Διότι η ηθοποιός έκανε το λάθος να βγει στο δρόμο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, λίγη πούδρα βρε αδελφέ και λίγο conealer κι εκεί καραδοκούσε ο φωτογραφικός φακός για να την απαθανατίσει στα χειρότερά της.

Τα 45 περπατάει η Pamela και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν καταλάβαμε τι σημαίνει να μεγαλώνεις άσχημα. ��ι ρυτίδα, τι σακούλες κάτω από τα μάτια, τι μαύροι κύκλοι, όλα τα… κακά τα έχει η ηθοποιός και τολμά μάλιστα να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ.

Θα νομίζει μάλλον ότι ακόμα είναι παιδούλα και ο χρόνο δεν έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω της. Μπορεί επίσης να μην πήγε το μυαλό της ότι θα «τράκαρε» πάνω σε παπαράτσι την ώρα που αποχαιρετούσε τα παιδιά της στο αεροδρόμιο.

Ποιος ξέρει; Το σίγουρο πάντως είναι ότι από εδώ και πέρα θα το σκέφτεται δυο και τρεις φορές να βγαίνει έξω χωρίς την πούδρα της.