Άκρως καυστική ήταν η Άννα Βίσση για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τονίζοντας πως κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος και, δικαίως, πρέπει να θυμώνουμε και να φωνάζουμε!

Στο περιθώριο της εμφάνισής της στην Πάτρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στον «Max fm». «Πρέπει να κάνουμε υπομονή, όσο γίνεται. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί και άλλοι λιγότερο. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον», είπε η Άννα αναφερόμενη στην κρίση.

«Είμαι άνθρωπος που κυκλοφορώ, δεν ζω σε παλάτια. Είμαι άνθρωπος της πόλης, που βλέπω και καταλαβαίνω τι γίνεται. Μιλάω με κόσμο, κυκλοφορώ σε κανονικές γειτονιές και βλέπω τι γίνεται. Υπάρχει αρκετή ανεργία και κόσμος που υποφέρει», συνέχισε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως ανάλογες καταστάσεις ζουν κι άλλες χώρες εκτός από την δική μας.

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας ήρθε στο φινάλε της συνέντευξης, οπότε και της ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «έχουμε την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο. Όσο κι αν ταξιδεύω, γυρνάω πίσω και εκτιμώ ακόμα περισσότερο τον τόπο μας. Πρέπει να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε την Ελλάδα. Και ναι! Πρέπει να θυμώνουμε, να ανησυχούμε και να φωνάζουμε. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίσουμε: Κανένας, μα κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος».

Δείτε ερασιτεχνικό βίντεο με την εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Πάτρα