Οι αυξομειώσεις στο βάρος της έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια και όχι θετικά για να πούμε και την αλήθεια. Από την εποχή του «Jinni in a bottle» έχουν αλλάξει πολλά για την Christina Aguilera. Μεγάλωσε, έκανε μωρό και ξαφνικά άρχισε να παίρνει κιλάκια που δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα.

Μάλιστα επειδή το στυλ είναι κάτι με το οποίο έχει τσακωθεί, φρόντιζε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση να φορά αυτά ακριβώς τα ρούχα που θα τονίζουν ακόμα περισσότερο τις… «ζουμερές» καμπύλες της.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα που διέρρευσε το εξώφυλλο του περιοδικού Lucky. Διότι σ’ αυτό το εξώφυλλο είδαμε μια άλλη Christina.

Πού πήγε καλέ το πλούσιο ντεκολτέ και το σωσιβιάκι γύρω από τη μέση; Τα μαγουλάκια σαν να… ρουφήχτηκαν λιγάκι προς τα μέσα και τα μπρατσάκια έδειχναν να έχουν ξεφουσκώσει.

Είπαμε κι εμείς το κορίτσι έκα��ε δίαιτα και έχασε τα περιττά κιλάκια, αλλά κάναμε μέγα λάθος. Ας είναι καλά ο θεός του photoshop που τις δείχνει όλες κουκλάρες.

Είπαμε όμως, καλό είναι λίγο σουλούπωμα, αλλά μην βλέπουμε και άλλο άνθρωπο βρε παιδιά. Γιατί κυκλοφορούν και παπαράτσι που βγάζουν σωρηδόν φωτογραφίες τους stars στο L.A και εκτίθενται από την πικρή αλήθεια.