Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, ωστόσο, η ελληνικής καταγωγής Σάρα Μενουδάκη ροκάρει και κάνει άπαντες στον Καναδά να μιλούν για εκείνη, χαρακτηριζόντάς της ακόμα και ως νέα Τζάνις Τζόπλιν!

Η Σάρα άρχισε να ροκάρει σε ηλικία 4 ετών, ενώ δύο χρόνια αργότερα τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, το «Knockin’ on Heaven’s Door»του Bob Dylan. Σήμερα, έχοντας στο πλευρό της τα άλλα δύο αδέρφια της -τον 12χρονο Ντέιβιντ στα ντραμς και την 15χρονη Αντρέα στο μπάσο- αλλά και τον ξάδερφο, Josh Marrocco (18 ετών) στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα και τον οικογενειακό φίλο Alex Defrancesco (18 ετών) στις κιθάρες και το μπάσο, η 10χρονη «μαγεύει» με το ταλέντο της.

«Θέλω πάρα πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Τη ζω μέσα από τα διάφορα αναμνηστικά που έχει ο πατέρας μου στο γραφείο: παλιές φωτογραφίες του παππού και της γιαγιάς από τη Σπάρτη. Ακούω ιστορίες για το πώς τα πάντα άρχισαν από την Ελλάδα», λέει η μικρή ρόκερ στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σε αντίθεση με τον πατέρα της, η Σάρα δεν μιλά ελληνικά, ωστόσο, το γκρουπ της, οι «Motion Device», είναι εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική ιστορία: όπως εξηγεί η ίδια, ανέτρεξαν στο μύθο του Ορφέα, ενώ σύμβολό τους είναι η λύρα.

«Όταν γίνω μεγάλη και τρανή, θα κάνουμε μια συναυλία στην Ακρόπολη, στο Ηρώδειο, όπως είχε κάνει παλιότερα ο Yianni», λέει η Σάρα, που στο σχολείο είναι άριστη μαθήτρια παρά το τρέξιμο για τις live εμφανίσεις και τον πρώτο δίσκο των «Motion Device», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Δείτε στο βίντεο την Σάρα να ροκάρει αλά Ozzy Osbourne και φωτογραφίες του γκρουπ!