Πυρετωδώς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Ethan Hawke στην Πελοπόνησσο. Η εφημερίδα «Ελευθερία» τρύπωσε στα γυρίσματα και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από μία εβδομάδα στην Καρδαμύλη, πάνω στην παραλία και σε κάποιο σούπερ μάρκετ της περιοχής. Τα περισσότερα έγιναν σε φυσικό τοπίο και σ’ αυτά συμμετείχαν περίπου 10 – 15 άτομα.

Μετά την Καρδαμύλη, σειρά είχε και η Καλαμάτα με τα γυρίσματα της τεράστιας αυτής παραγωγής να γίνονται στην περιοχή του αεροδρομίου, όπως επίσης και μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Γυρίσματα έγιναν επίσης στην Πύλο, στην γραφική πλατεία με τον πλάτανο, αλλά και στη Μεθώνη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι παρακολούθησαν λίγα από τα γυρίσματα της ταινίας, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ήρεμη, αν και δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφίες.

Ο Ethan Hawke είναι άκρως φιλικός και προσιτός και δεν έχει αρνηθεί να βγάλει φωτογραφίες με κάποιους από τους θαυμαστές του. Στα διαλείμματα μάλιστα των γυρισμάτων απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Μεσσηνίας μαζί με τα δυο του παιδιά και τη σύζυγό του

Μάλιστα επειδή θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα γυρίσματα της ταινίας του δεν βγαίνει καθόλου τα βράδια και προτιμά να χαλαρώνει και να ξεκουράζετε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.