Μπορεί να έχουν συνηθίσει στις διακοπές τους να πηγαίνουν σε εξωτικά μέρη, γεμάτα ήλιο και κοντά στη θάλασσα, όμως οι Brangelina για το τέλος των διακοπών τους αποφάσισαν ότι ήθελαν να χαλαρώσουν μπροστά στο ήρεμο τοπίο μια λίμνης.

Νοίκιασαν λοιπόν ένα σπίτι πάνω στη λίμνη Windemere και όλοι μαζί απολαμβάνουν όσες μέρες ακόμα απομένουν πριν Brad και Angie ξεκινήσουν και πάλι με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για τις ταινίες τους.

Μάλιστα μη νομίζετε ότι η Angelina θα ξεκουραστεί και πολύ. Όσο ο Brad, ο Maddox, η Zahara, η Shiloh, Η Vivienne, ο Knox και ο Pax θα ψαρεύουν και θα κάνουν βαρκάδες στη λίμνη, εκείνη θα γυρίζει κάποιες σκηνές για τη νέα της ταινία «Maleficient».

Η Angie δεν ήταν σίγουρη αν θα έπρεπε τελικά να πάνε διακοπές στη λίμνη, λόγω των υποχρεώσεών της, όμως τελικά δε θέλησε να χαλάσει το χατίρι των παιδιών της που το περίμεναν πως και πως.

Αφού λοιπόν και ο Brad δέχθηκε να μείνει λίγες μέρες μόνος με τα βλαστάρια του, η Angelina θα πάει ήσυχη στη δουλειά ότι τα παιδιά της είναι σε καλά χέρια.