της Παρθένας Αστεριάδου
Συνεχίζουμε, λοιπόν και σήμερα και σας αποκαλύπτουμε τι πρέπει να αποφύγετε, τι δεν πρέπει να κάνετε στα «ζώδια» που γνωρίσατε το καλοκαίρι για να εξακολουθείτε να τα βλέπετε και το χειμώνα…! Ποια θα πρέπει να είναι η στάση που θα κρατήσετε, τα do’s και τα don’t’s των ζωδίων!
Ζυγός: Σ’ένα Ζυγό καλό θα ήταν να μη δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο… του στυλ να «είχαμε κάτι να κάναμε!» Θέλει ηρεμία, όχι εντάσεις και οπωσδήποτε μια πινελιά καλαισθησίας στην εμφάνιση σου!
Σκορπιός: Μην του ψάξεις ποτέ το κινητό, μην εξαφανιστείς χωρίς λόγο και χωρίς να εξηγήσεις επαρκώς το λόγο της απουσίας σου και μην τον κάνεις να ζηλεύει! . Ακόμη αν δεν το ‘χεις να τον ακολουθείς στις σεξουαλικές του προτιμήσεις… μήπως να έψαχνες για κανένα άλλο ζώδιο;;
Τοξότης: Μη διανοηθείς να κάνεις νύξη σε Τοξότη… για το που πάει η σχέση σας! Επίσης άντε μία ,άντε δύο να έρθει να καθίσετε σπίτι… αλλά αν δεν δείχνεις διάθεση ότι θες να δεις «άλλα πράγματα» και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες μαζί του… , θα ξενερώσει και μην τον είδατε τον Παναή!
Αιγόκερως: Μην αμφισβητήσεις ποτέ τη δουλειά του, μην τον πιέζεις με ρουφηχτά φιλιά και διαχυτικότητες μπροστά σε όλο τον κόσμο και μην τον ζαλίζεις συνέχεια για να βλέπεστε! Μην ξεχνάς ότι είναι από τα ζώδια που λατρεύουν τη μοναξιά τους!
Υδροχόος: Απέφυγε τα «τι σκέφτεσαι τώρα;;» ή τα «τι νιώθεις αυτή ��η στιγμή;;» Άστον να περιπλανάται στις σκέψεις του και προς Θεού μη δείξεις αδιάλλακτος/η στις απόψεις σου!
Ιχθύες: Μην του στερήσεις αγκαλιές, φιλιά, χάδια και γλυκόλογα και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να τον προσγειώσεις στην πραγματικότητα και να τον βγάλεις έξω από τον δικό του φανταστικό κόσμο!!
Αν θέλετε να διαβάσετε τι δεν πρέπει να κάνετε στα πρώτα 6 ζώδια πατήστε εδώ