Άγνωστες στιγμές της καθημερινότητας της Kate Middleton βγήκαν στη φορά… Ποια είναι η σχέση της Kate με τον κουνιάδο της, πρίγκιπα Harry;;

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Θυμηθείτε την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση, όχι αυτήν με τις γυμνές φωτογραφίας του Harry…Εκείνη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων που στέκονταν δίπλα δίπλα και χαμογελούσαν.

Πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό Grazia πως «η Δούκισσα μένει πολλές ώρες έως και μέρες στο σπίτι με τον Harry, καθώς ο William έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και φεύγει».

Και προσθέτει πως «η Kate είναι “μάγισσα” στην κουζίνα, ενώ αντίθετα ο Harry δεν το κατέχει. Αφιερώνει πολλές ώρες να τον διδάσκει μαθήματα μαγειρικής, για να μη χρησιμοποιεί το microwave και να μην τρώει έτοιμα φαγητά .Έχουν πολύ αδερφική σχέση και ο Harry την στηρίζει πάντα και σε όλα».

Η πηγή δε δίστασε να αποκαλύψει και τα χαϊδευτικά ονόματα τους, λέγοντας πως «ο Harry και η Kate αποκαλούν χαϊδευτικά, για πλάκα τον William “Burger King”, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει πάρει λίγα κιλά. Ο Will την φωνάζει για πλάκα “η σύζυγος που περιμένει” γιατί πάντα είναι εκεί και τον περιμένει...