​Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είναι άστατοι πολλοί, κι από’ δω κι εκεί γυρνάνε. Ο λόγος για τους stars που δεν τα πάνε καλά με τη δέσμευση και προτιμούν να ξενοκοιτάνε παρά να μένουν πιστοί στους συντρόφους τους.

Κάγκελο έμεινε η Sandra Bullock με το που έσκασε η βόμβα ότι ο σύζυγός της Jesse James την απάτησε με μια… striper. To Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου της βγήκε ξινό και αμέσως μετά προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της από την απιστία του συζύγου της. Ευτυχώς μετά από λίγο υιοθέτησε τον γιο της και κατάφερε να ξεπεράσει το… κέρατο.

Την τύχη του θα πρέπει να έβριζε και ο Tiger Woods. Γιατί ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε στάθηκε η αφορμή να βγει στη φόρα το κατά συρροή κέρατο που είχε φορέσει στην τότε σύζυγό του. Μέχρι και με εξώγαμο παιδί βρέθηκε ο super star του γκολφ και φυσικά η γυναίκα του, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Άπιστος αποδείχθηκε και ο ο Brad Pitt και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Jennifer Aniston. Και όλοι ξέρουμε και ποια ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Τι ήταν να συνεργαστεί με την Angelina Jolie στο «Mr. And Mrs Smith»; Τους φούντωσε λέει το πάθος και ξέχασε ο Brad και τη Jennifer και το γάμο και όλα.

Μέγας μπερμπάντης που πετάει το μάτι του είναι και ο Jude Law. ��μ, απάτησε την γυναίκα του με τη Sienna Miller, εμ της έκανε κι εκείνης τα ίδια με τη νταντά των παιδιών του. Δεν μπορεί σου λέει ο άνθρωπος να μείνει πιστός σε γυναίκα. Θέλει να είναι ελεύθερο πουλί και να πετάει από κανάρα σε κανάρα.

Και ο Hugh Grant όμως δεν πάει πίσω. Μπορεί η Liz Hurley να τον συγχώρεσε για το γεγονός ότι πήγε με μια τραβεστί, όμως όταν την απάτησε και για δεύτερη φορά, εκείνη του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και το τελευταίο μέγα ερωτικό σκάνδαλο που συντάραξε το Hollywοod. Και μιλάμε για την απιστία της Kristen Stewart στον Robert Pattinson. Την έπιασε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό σε άκρως ερωτικές περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη της στην ταινία «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» και έμεινε ο Robert σαν πληγωμένο πουλάκι να μην ξέρει πώς να μαζέψει τα κομμάτια του.