της Παρθένας Αστεριάδου
Αν είστε από τους τυχερούς ή τις τυχερές που απόλαυσαν μοναδικές ερωτικές στιγμές αυτό το καλοκαίρι, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και περπατώντας χέρι-χέρι πλάι στο κύμα, να ξέρετε πως δεν αρκούν οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις που σας έστρωσαν το «κόκκινο» ερωτικό χαλί...! Το καλοκαίρι περνά σιγά-σιγά και εσείς θα πρέπει «συν Αθηνά και χείρα κίνει» να προετοιμάσετε το έδαφος για να κρατήσετε και το χειμώνα τον καλοκαιρινό σας έρωτα!
Μάθετε λοιπόν τι είναι καλό να αποφεύγετε ή τι στάση πρέπει να κρατήσετε ανάλογα με το ζώδιο του/της!
Κριός: Μην τον πιέσετε, μην τον περιορίσετε, μην προσπαθήσετε να του επιβληθείτε. Οτιδήποτε μοιάζει με «θηλιά στο λαιμό»… αποφύγετε το! Θα ξενερώσει και θα φύγει…! Δε μπορεί, βρε παιδιά μου, ο Κριός το πνίξιμο!
Ταύρος: Ο Ταύρος ουε και αλίμονο σου 1) αν σε πιάσει να του λες ψέματα και 2) αν είσαι ασυνεπής και ασταθής. Δεν τα αντέχει αυτά και θα ξενερώσει άμεσα… Άσχετα που κι ο ίδιος μπορεί να μην τα εφαρμόζει…!
Δίδυμοι: Μην αμφισβητήσεις το κοφτερό μυαλό του, το χιούμορ του και μην γκρινιάξεις για την πολυλογία του… ! Άστον ελεύθερο και σε διαρκή επικοινωνία…! Άλλωστε δεν σε θέλει μόνο ερωτικά… αλλά και φιλικά εξίσου!
Καρκίνος: Αν ερωτευθεί δύσκολα θα ξενερώσει ο Καρκίνο��. Θέλει να του επιβεβαιώνεις συνέχεια τα αισθήματα σου! Προς Θεού… μην του πεις ποτέ ότι σε χαλάει που είναι τόσο «μαμάκιας» ή («μπαμπάκιας» για τις κυρίες)…, το ‘χασες το παιχνίδι!
Λέων: Δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι αυτός/ή είναι ο αρχηγός της σχέσης αλλά και ο καλύτερος των Μοϊκανών! Δηλαδή μην κοιτάξεις και μη θαυμάσεις ποτέ άλλον/η! Τα μάτια σου και καρφωμένα πάνω του/της και φυσικά πρέπει να του ομολογείς συχνά πυκνά πόσο φανταστικός/ή είναι!
Παρθένος: Για να κρατήσεις έναν Παρθένο πρέπει να είσαι σταθερός, συνεπής στο λόγο σου και φυσικά πάντα καθαρός και περιποιημένος! Ειδάλλως… έφαγες Χ! Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Επίσης… ποιος σας είπε ότι μόνο οι Κριοί δεν θέλουν τις πιέσεις και πως μόνο οι Ταύροι είν��ι ξεροκέφαλοι..! Καλώς γνωρίσατε τους πολύπλευρους Παρθένους!
Stay tuned: Τα don't για να κρατήσετε τα υπόλοιπα ζώδια και το χειμώνα έρχονται αύριο...