Ξινό του βγήκε το πάρτι στο Λας Βέγκας του πρίγκιπα Χάρι. Είπε το παιδί να πάει στο εξωτερικό, εκεί που δεν τον βλέπουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να ξεφαντώσει, αλλά τελικά τίποτα δεν ξεφεύγει από τους παπαράτσι.

Τι το’ θελε το strip μπιλιάρδο, αφού δεν είναι καλός στο… άθλημα μου λέτε; Βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που τον δείχνουν τσιτσίδι και έγινε ο κακός χαμός.

Με τρία λεξοτανίλ ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με το που τις είδε. Να μην πούμε για τον Κάρολο που έψαχνε λαγούμι για να κρυφτεί από την οργή της.

Πάντως το παλάτι κινητοποιήθηκε αμέσως για να περιορίσει κάπως τη ζημιά, τουλάχιστον στη Βρετανία. Έτσι απαγορεύτηκε σε όλα τα μέσα να αναπαράγουν τις επίμαχες φωτογραφίες, με τον Κάρολο να απειλεί με νομική δράση εναντίον οποιουδήποτε εντύπου παραβεί την εντολή του. Όμως η ζημιά έχει γίνει.

Διότι όλα τα μέσα, σε όλο τον κόσμο, μέχρι και το CNN έχουν φροντίσει νε προβάλλουν με κάθε λεπτομέρεια τα καμώματα του άτακτου πρίγκιπα. Κόκκινο πανί για το παλάτι είναι οι σωματοφύλακες του πρίγκιπα Χάρι, που επέτρεψαν σε κάποιον να τον απαθανατίσει σ’ αυτά τα χάλια.

Εκείνος πάλι κάνει την… πάπια. Δεν ξέρω, δεν απαντώ ένα πράγμα, όταν τον ρωτούν πώς αισθάνεται που βγήκαν τα άπλυτά του στη φόρα.

Πάντως ο Χάρι δεν φαίνεται να έχει καταλάβει εντελώς το σάλο που έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε βρετανικό έδαφος δεν ιδρώνει το αυτί του. Θα είναι μάλλον γιατί ακόμα δεν έχει συναντήσει, ούτε τη γιαγιά του, ούτε τον πατέρα του. Όταν θα γίνει αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα λογοδοτήσει για τα ξεσαλώματά του κι εκείνος και η φρουρά του.

Όσο για τα σενάρια που ήθελαν οι φωτογραφίες να είναι προϊόν φωτομοντάζ, έχουν διαψευστεί πανηγυρικά, αφού το μενταγιόν του τον πρόδωσε. Το ίδιο μενταγιόν φορούσε και στους Ολυμπιακούς αγώνες και δεν το αποχωρίζεται ποτέ, αφού είναι δώρο της πρώην αγαπημένης του Chelsy Davy.

Ο πρώην γραμματέας πάλι της βασίλισσας χαρακτήρισε τον πρίγκιπα Χάρι «ξαμολημένο κανόνι που δεν πρέπει να τον αφήνουν μόνο», ενώ ο βουλευτής των Εργατικών Stephen Pound δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο βγαίνει στη φόρα για τους γαλαζοαίματους και νέο χαμηλό για την ομάδα ασφαλείας του πρίγκιπα».