Όλο προβλήματα με το νόμο φαίνεται ότι έχει η Lindsay Lohan. Δεν περνάει μέρα καλέ που να μην της χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, όπου την ανέκριναν για κάτι κλεμμένα κοσμήματα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός φιλοξενούνταν σε φιλικό της σπίτι μετά από ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι. Έφυγε λοιπόν από εκεί και με το που έφυγε, οι ιδιοκτήτες ανακάλυψαν ότι λείπουν πανάκριβα κοσμήματα.

Πρώτη ύποπτη κρίθηκε η Lindsay Lohan, αφού έχει ιστορικό… κλεπτομανίας, όμως η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν πολύ συνεργάσιμη με τις αρχές, παρά τις τραυματικές εμπειρίες που έχει με το νόμο, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε ότι η αστυνομία δεν τη θεωρεί ύποπτη για τη ληστεία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Lohan μπλέκεται σε ληστεία κοσμημάτων. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κλοπή και παράβαση των όρων της αναστολής της και είχε καταδικαστεί σε 120 μέρες φυλάκιση. Τότε βέβαια δεν είχε μπει φυλακή, αλλά το δικαστήριο είχε διατάξει να τεθεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο που και πάλι ήταν το πρώτο πρόσωπο που σκέφτηκαν ότι κρύβεται πίσω από τη ληστεία.