Μες στα μέλια είναι η Taylor Swift με τον νέο της αγαπημένο Conor Kennedy, της γνωστής οικογενείας. Βρήκε σου λέει τον άνδρα της ζωής της, έστω κι αν είναι μόλις 22 χρονών και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να κάνει ρούπι.

Οι δυο τους περνούν ρομαντικές στιγμές στο Cape Cod, όπου διατηρεί εξοχικό σπίτι η οικογένεια Kennedy και δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο.

Χθες η Taylor και ο Conor πήγαν για μπανάκι και δεν σταμάτησαν να εκδηλώνουν τον έρωτά τους. Η Taylor φορώντας πουά μπλουζάκι και κόκκινο σορτσάκι δεν σταματούσε να δίνει τρυφερά φιλιά στον… ξυπόλητο πρίγκιπά της, αδιαφορώντας εντελώς για τους περαστικούς που τους προσπερνούσαν και τους χάζευαν κανονικά.

Αλλά και ο Conor δεν πήγαινε πίσω. Χάδια, αγκαλιές, τα πάντα όλα για την καλή του που τον έχει τρελάνει.

Τα παιδιά έχουν πάρει επίσης και την έγκριση της… γιαγιάς Ethel που κρατάει πλέον τα ηνία της θρυλικής οικογένειας και πολλοί από την οικογένεια θα ήθελαν να δουν την Taylor να μπαίνει στην οικογένεια των Kennedy.

Τα παιδιά πάντως απολαμβάνουν προς το παρόν τον έρωτά τους και η Taylor δεν πολυμιλά για τον καλό της για να μην το γρουσουζέψει. Δεν έχει τραβήξει και λίγα άλλωστε από τους πρώην της.

Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέει ο λαός και αυτό κάνει και η τραγουδίστρια.