Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Chris Brown έκανε η Rihanna στην Oprah. Με δάκρυα στα μάτια η RiRi μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά τόσο για την κακοποίησή της, όσο και για τα αισθήματα που τρέφει ακόμα για τον ράπερ.

«Ήταν ντροπιαστικό και εξευτελιστικό. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο», είπε για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της, όμως φαίνεται ότι τώρα η τραγουδίστρια τον έχει συγχωρήσει.

«Δουλεύουμε πάνω στη φιλία μας και πάλι και είμαστε καλοί φίλοι. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμα τρέφει αισθήματα για εκείνον.

«Είναι παράξενο γιατί ακόμα τον αγαπώ. Όποτε τον συναντώ το στομάχι μου δένετε κόμπος και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μη φανούν τα αισθήματά μου στο πρόσωπό μου. Πρέπει να τα καταπιέζω τα αισθήματα μου γιατί όταν δεν μπορείς να τα κατανοήσεις μπορεί να κάνεις πολλά λάθη», είπε.

Η Rihanna ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους δυο δεν επιδιώκει να κάνουν και πάλι σχέση, όμως παραδέχθηκε ότι ο Chris Brown ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

«Νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν η πρώτη μου αγάπη», είπε.