… της Παρθένας Αστεριάδου!

Όπως σας γράψαμε και χθες στο star.gr, η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα και η διάρκεια της επιρροής της θα είναι ως το τέλος Αυγούστου! Ως Νέα Σελήνη προμηνύει καινούρια ξεκινήματα…, από την άλλη στο ζώδιο του Λέοντα πλημμυρίζει τη ζωή μας με χαρά, αισιοδοξία, χαμόγελα και έρωτα!
Μάθετε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας ή το ζώδιο του συντρόφου σας η Νέα Σελήνη!

Ζυγός: Οι κοινωνικές επαφές αυτήν την περίοδο θα σας βοηθήσουν πολύ και τώρα αλλά και μακροπρόθεσμα. Μην το πολυσκέφτεστε λοιπόν, βγείτε, διασκεδάστε και ανταλλάξτε τηλέφωνα! Α και που είστε κάπου εκεί ανάμεσα στον κόσμο, μπορεί… να κρύβεται και ο έρωτας της ζωής σας!

Σκορπιός: Εσείς καλό θα ήταν να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με την καριέρα σας ή πιθανά νέα επαγγελματικά σας βή��ατα, αφού τα φώτα για σας πέφτουν σ’αυτόν τον τομέα! Έχετε εύνοια, τολμήστε το!
Τοξότης: Έχετε προγραμματισμένο ταξίδι για εξωτερικό αυτό το διάστημα;;; Σούπερ! Η Νέα Σελήνη είναι για σας! Ξένοι, εξωτερικό, επαφές, σπουδές και συμφωνίες είναι ευοίωνα να συμβούν αυτό το διάστημα! Έμπνευση και δημιουργία απογειώνονται!
Αιγόκερως: Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, να ερωτευτεί και να εκδηλωθεί γενικότερα, …ακόμα και σε περασμένους έρωτες! Φρόντισε μόνο ν’ ασχοληθείς με όσους έχουν αξία και γερές βάσεις! Και τα οικονομικά σου … καλά θα είναι!
Υδροχόος: Ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει! Αυτό σημαίνει ότι ή επισημοποιείς τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η ή ότι κάνεις μια νέα σχέση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου! Το παρελθόν σου πάντως… το αφήνεις στη θέση του, πίσω δηλαδή!
Ιχθύες: Αν έχει κατά νου νέα εργασιακά βήματα και βλέψεις για κορμί Ολυμπιονίκη κάντο! Η περίοδος είναι ιδανική για σένα να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια αλλά και με την διατροφή σου!
Αν θέλετε να διαβάσετε τις προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια, πατήστε εδώ​