Πριν λίγες εβδομάδες ήταν που η Natalie Portman παντρεύτηκε τον Benjamin Millepied, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το star.gr, σε μια άκρως μυστική εβραϊκή τελετή, που έγινε στο Big Sur της California!

Σήμερα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες μετά το γάμο της, που απεικονίζουν τη νιόπαντρη 31χρονη ηθοποιό να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας βγει βόλτα με τον ενός έτους γιό της Aleph.
H Νάταλι Πόρτμαν, της οποίας το δεύτερο όνομα είναι Hershlag, επισκέφτηκε με το μωρό της το Εβ��αϊκό Κέντρο της περιοχής και συνάντησε τη συνάδελφο και φίλη της Ρασίντα Τζόουνς και έναν άλλο φίλο τους, για να γευματίσουν στο μοντέρνο εστιατόριο "Ακάσα".
Ο "Μαύρος Κύκνος" ήταν αρκετά συντηρητικός ενδυματολογικά..., φορούσε μια συντηρητική μπλούζα, ένα παντελόνι τύπου κάπρι, σχεδόν τριών τετάρτων σε μήκος... και μαύρα πέδιλα.
Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός γνώρισε τον 35χρονο χορογράφο στα γυρίσματα του «Black Swan», ενώ όπως στο γάμο της όσο και λίγες εβδομάδες μετά απ'αυτόν, δεν σταματά να χαμογελά πλατιά, απόδειξη του πόσο ευτυχισμένη νιώθει!