της Παρθένας Αστεριάδου​
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα και η διάρκεια της επιρροής της θα είναι ως το τέλος Αυγούστου! Ως Νέα Σελήνη προμηνύει καινούρια ξεκινήματα…, από την άλλη στο ζώδιο του Λέοντα πλημμυρίζει τη ζωή μας με χαρά, αισιοδοξία, χαμόγελα και έρωτα!
Μάθετε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας ή το ζώδιο του συντρόφου σας η Νέα Σελήνη!
Κριός: Θα ζήσετε τον έρωτα έντονα και παθιασμένα, είτε είναι κρυφός, είτε είναι φανερές! Οι φλογερές στιγμές είναι αναμφισβήτητες… μόνο που καλό θα ήταν να κρατήσετε σε απόσταση τον εγωισμό σας!
Ταύρος: Λύσεις δίνονται μέσα από δυσκολίες για οικογενειακά ζητήματα, αλλά στα ερωτικά σας καλό θα ήταν να δραστηριοποιηθείτε και να δώσετε λίγο χρώμα σε μια σχέση που από την πολλή οικειότητα… έχει χαλαρώσει!
Δίδυμοι: Συναντήσεις, φουλ επικοινωνία, ειδήσεις και μηνύματα… φέρνει για σας η Νέα Σελήνη γι’ αυτό βγείτε έξω και επιστρατεύστε το «μοναδικό» χιούμορ σας!
Καρκίνος: Αν έχετε ήδη μια σχέση μπορείτε να χαρείτε… ότι αυτή σας προσφέρει, ειδάλλως ανοίξτε την αγκαλιά σας στη νέα γνωριμία που κάνατε… καθώς προβλέπεται να έχει διάρκεια με προοπτικές!
Λέων: Εσείς είστε οι τυχεροί της Νέας Σελήνης, αφού τα φώτα είναι πάνω σας! Θα κερδίσετε, όποιαν/α βάλετε στο μάτι! Μόνο θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και κυρίως να ζείτε τη στιγμή!
Παρθένος: Να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε γιατί ο χρόνος θα δείξει αν οι πληροφορίες αληθεύουν ή όχι. Στιγμές χαλάρωσης, απομόνωσης και απόλυτης ταύτισης σ’ένα ρομαντ��κό κλίμα, έρχονται για σας και το ταίρι σας!
Stay tuned : Τα υπόλοιπα ζώδια έρχονται αύριο…