Το 2012 ήταν η χρονιά της. Η Demy έκανε μεγάλη αίσθηση με το πρώτο της album και σάρωσε στην κυριολεξία τα Βραβεία του MAD. Η ίδια μίλησε για την αλλαγή που έχει φέρει η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της, για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και ��ποκάλυψε και τα διατροφικά μυστικά της.​

«Είμαι γραμμένη σε γυμναστήριο, αλλά δεν καταφέρνω να πηγαίνω όσο θέλω ή όσο είχα προγραμματίσει. Παρ’ όλ’ αυτά μία φορά στη μία ή στις δύο εβδομάδες πηγαίνω και από εκεί και πέρα προσέχω τη διατροφή μου. Προσπαθώ να αποφεύγω τα πολύ ανθυγιεινά φαγητά, αλλά έχω μια αδυναμία στα γλυκά κι εκεί δε σταματώ τον εαυτό μου. Πάντως δεν ζυγίζομαι, αλλά με βοηθάει και το σκαρί μου», είπε.

Η Demy παραδέχθηκε επίσης ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν άκρως κουραστικός και ότι άλλαξε εντελώς τη ζωή της, όμως το κατευχαριστήθηκε.

«Το τραγούδι ήταν υποσυνείδητα πάντα αυτό που ήθελα να κάνω και αν δεν το έκανα σαν επάγγελμα θα συνέχιζα να το κάνω ως χόμπι. Παρ’ όλ’ αυτά και η Νομική ήταν κάτι που ήθελα πολύ και γι’ αυτό προσπάθησα και πολύ για να μπω στη σχολή και μου αρέσει που τα συνδυάζω. Στην πράξη είναι πολύ δύσκολο και είναι κουραστικό, αλλά σκέφτομαι ότι όταν πάω διακοπές και κάτσω και σκεφτώ τον τελευταίο χρόνο , κι ας με κούρασε, θα νιώθω ευχαριστημένη», τόνισε.

Για το τέλος άφησε τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά που της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Η συνεργασία με το Σάκη ήταν κάτι απρόσμενο για μένα. Δεν περίμενα ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα βρεθώ στη σκηνή μαζί του. Ήταν πάρα πολύ ωραία, μου έδωσε τις συμβουλές του και είχαμε υπέροχη χημεία όταν βρεθήκαμε μαζί στη σκηνή», είπε.