Όταν πρόκειται για τον έρωτα, η Taylor Swift έχει αποδείξει ότι μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. Τώρα λοιπόν που είναι full in love με τον Conor Kennedy, φρόντισε ώστε τα δυο τους να είναι γειτονάκια και αγόρασε μια βίλα ακριβώς απέναντι από την έπαυλη των Kennedy στο Cape Code.

Εκεί η Swift πέρασε ειδυλλιακές διακοπές με τον καλό της και όλη του την οικογένεια, οπότε σκέφτηκε τι καλύτερο από το να αγοράσει ένα σπίτι στην περιοχή;

Της άρεσε τόσο πολύ που μόλις βρήκε και το σπίτι των ονείρων της δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Φήμες λοιπόν θέλουν να αγόρασε μια έπαυλη σε αποικιακή αρχιτεκτονική. Το νέο της παλατάκι διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες παρακαλώ και 13 δωμάτια συνολικά. Χτίστηκε το 1928 και πριν από δύο χρόνια πουλιόταν για 13,5 εκατομμύρια δολάρια, μία από τις πιο ακριβές εξοχικές κατοικίες ever. Επειδή όμως δεν βρίσκονταν αγοραστές, γνώστες της αγοράς λένε ότι η τιμή του έπεσε κατά 60%.

Η έπαυλη έχει θέα στο Nantucket Sound και διαθέτει και ιδιωτική παραλία παρακαλώ, καθώς και ξεχωριστό ξενώνα.

Η οικογένεια Kennedy περνά τα καλοκαίρια της στην περιοχή από το 1926. Η έπαυλή τους δεν είναι προσιτή από περαστικούς και διαθέτει πισίνα, γήπεδο του τένις, ιδιωτικό σινεμά, κελάρι και δύο ξενώνες.

Εκεί φιλοξενήθηκε στις αρχές του μήνα και η Taylor Swift που εδώ και δύο μήνες έχει σχέση με τον γιο του Robert F. Kennedy, Conor.

Οι Kennedys έχουν ήδη δώσει την έγκρισή τους για το δεσμό αυτό και μάλιστα η γιαγιά του μικρού και κεφαλή της οικογένειας, Ethel δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι πολύ τυχερή που γνώρισε την Taylor.

Τα δύο πιτσουνάκια περνούν υπέροχα μαζί και η Taylor αρχίζει να πιστεύει ότι επιτέλους θα είναι κάπως τυχερή στα αισθηματικά της. Ίδωμεν…