Πριν λίγο καιρό διέπρεπε στα clubs του Σάντερλαντ ως χορεύτρια του μπουρλέσκ. Έπειτα χάρη σε μια ενδελεχή έρευνα του ��ικογενειακού της δέντρου, ανακάλυψε ότι είναι δεύτερη ξαδέλφη της Δούκισσας του Cambridg, Catherine. Και τώρα η Katrina Darling, χάρη στους διάσημους συγγενείς της κατάφερε να γδυθεί για το Playboy και να πληρωθεί αδρά γι’ αυτό.

Έξι μηδενικά λένε οι κακές γλώσσες ότι είχε η επιταγή με την αμοιβή της!!!! Η Katrina που φαίνεται αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την διάσημη ξαδέλφη της, ποζάρει για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Playboy και μάλιστα οι γυμνές φωτογραφίες καλύπτουν οχτώ σελίδες του περιοδικού!!!

Η ίδια πάντως δεν έχει επιδιώξει να γνωρίσει από κοντά την Catherine, όχι ότι θα το πετύχαινε, και υποστηρίζει ότι είναι χορεύτρια του μπουρλέσκ εδώ και πολλά χρόνια και πως η προσοχή που της δίνουν τα μέσα τον τελευταίο χρόνο είναι απλά μια ευχάριστη σύμπτωση!!!

Βέβαια κι αυτή δεν το αφήνει το πράγμα στην τύχη του. Μόλις πριν λίγο καιρό είχε κάνει ολόκληρη χορογραφία και φορώντας μια μινιατούρα βασιλικού στέμματος έκανε striptease για να τιμήσει τα 60 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο!!!!

Το πόσο το εκτίμησε αυτό η βασίλισσα δε λέγεται!!!!!