Ταξίδι αστραπή στη Νάξο έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι που περιμένει το τρίτο του παιδί είπε να κάνει μια ρομαντική απόδραση στο κυκλαδίτικο νησί, μόνο για τους δυο τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί την Τετάρτη το μεσημέρι και έριξαν άγκυρα στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου τους περίμενε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμειναν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, Σάκης και Κάτια δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου από το ξενοδοχείο, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Την Πέμπτη το ζευγάρι απόλαυσε το πρωινό του στο ξενοδοχείο και μετά πήγαν μια μικρή βόλτα στη Χώρα του νησιού. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό ότι το super ζευγάρι βολτάρει στη Νάξο έγινε χαμός. Οι Ρουβίτσες θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες με το είδωλό τους κι εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι.

Παρ’ όλ’ αυτά το ταξίδι στη Νάξο ήταν μόνο για το Σάκη και την Κάτια και οι δυο τους έκαναν ότι μπορούσαν για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι προτίμησαν για τα μπάνια τους ερημικές παραλίες του νησιού, ενώ τα βράδια παρέμεναν στο ξενοδοχείο.

Την Παρασκευή μάλιστα έφυγαν χωρίς να τους καταλάβει κανείς και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν με την πρώτη ευκαιρία, παρέα με τα παιδιά!!!!