Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Θέλει πολύ ταλέντο για να κάνεις ένα καλό striptease και κάποιοι από τους πιο ακριβοπληρωμένους stars του Hollywood απέδειξαν ότι διαθέτουν μπόλικο και σ’ αυτό το… σπορ!!!!

Έτσι υποδύθηκαν τους strippers και στη μεγάλη οθόνη, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση.


Μία από αυτές και η Jennifer Aniston, που αφού υποδύθηκε μια εθισμένη στο sex στην ταινία Horrible Bosses στη νέα της ταινία υποδύεται μια stripper που θα πρέπει να πείσει ότι είναι μια ευτυχισμένη νοικοκυρά για να βγάλει σε πέρας με επιτυχία μια επιχείρηση λαθρεμπορίου!!!

Λένε ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή και στην περίπτωση του Channing Tatum έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί ο ηθοποιός πριν γίνει μεγάλος και τρανός έβγαζε τα προς το ζην χορεύοντας σε… στύλο!!!! Αφού λοιπόν κατέκτησε το Hollywood είπε να τιμήσει το δοξασμένο του παρελθόν και έπαιξε και πάλι τον stripper με μεγάλη επιτυχία, όπως καταλαβαίνετε.

Θρυλικό έχει μείνει και το striptease της Demi Moore στην ομώνυμη ταινία που έκανε θραύση στο Box Office.

Ταλέντο στο χορό επί… στύλου έχει και η Marisa Tomei που την είδαμε να διαπρέπει δίπλα στον Μίκι Ρουρκ στο «The Wrestler». Τόσο πολύ μάλιστα άρεσε που λίγο έλειψε να είναι και υποψήφια για Όσκαρ.

Και μιας και μιλάμε για Όσκαρ να σας πούμε ότι υποψήφια για το χρυσό αγαλματάκι ήταν και η Natalie Portman για το απίστευτο striptease της στην ταινία «Closer». Στην ταινία ξετρέλανε και τον Clive Owen, αλλά και την Ακαδημία, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το αγαλματάκι.

Την stripper στην ταινία «Powder Blue» έπαιξε και η Jessica Biel το 2009, όμως αν και εκείνη είχε επενδύσει πολλά στο ρόλο της ανύπαντρης μητέρας που κάνει striptease για να αγοράσει τα φάρμακα του γιου της, στους θαυμαστές της έχει μείνει μόνο η σκηνή που πετά φιλήδονα τα ρούχα της και χορεύει στο στύλο.

Τέλος μπορεί να έχει λανσάρει την εικόνα του καλού κοριτσιού, όμως η Jessica Alba στο «Sincity» έβγαλε προς τα έξω την πιο sexy πλευρά της. Το striptease της έμεινε στην ιστορία, κι εκείνη, αν και αρνείται πεισματικά να βγάλει τα ρούχα της στη μεγάλη οθόνη, από εκείνη τη σκηνή έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις πιο sexy κυρίες του Hollywood.