Στην Πύλο θα γίνει το τουρκικό κοσμικό event της χρονιάς, καθώς εκεί θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Γκινοσάτης και η κόρη ενός Τούρκου κροίσου, η Εντά Πολάτ!

Ο 32χρονος Έλληνας και η μοναχοκόρη του Αντνάν Πολάτ, ενός από τους πλουσιότερους Τούρκους επιχειρηματίες, γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας όταν φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο «Brown» των ΗΠΑ.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, Δημήτρης και Εντά θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, με τον γάμο να θυμίζει Hollywood!

Ο γάμος – υπερπαραγωγή, στον οποίο αναμένονται υψηλοί προσκεκλημένοι όπως π.χ. ο πρόεδρος της Γαλατασαράϊ, θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το γλέντι θα είναι… τρικούβερτο, αφού την προηγούμενη ημέρα θα γίνει cocktail party και την επόμενη beach party.

Με αεροπλάνα και βαπόρια θα καταφτάσουν οι καλεσμένοι, οι οποίοι θα απολαύσουν –μεταξύ άλλων- εκατοντάδες μπουκάλια «Dom Perignon», «Moet» και «Krug»!

Εκτός από την χλιδή και τις high society αφίξεις, ο ελληνοτουρκικός γάμος έχει κάνει την Πύλο talk of the town στην Τουρκία, με τα κανάλια της χώρας να φιλοξενούν εκτενείς αναφορές για τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας…