Η πανέμορφη Toυρκάλα ηθοποιός, Cansu Dere, η οποία πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Sila» έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια Έλληνες.

Καθημερινά την απολαμβάνουμε στη σειρά Sila όπου βιώνει ένα ερωτικό δράμα, αλλά φαίνεται πως δε διαφέρει πολύ και η πραγματική της ζωή.

Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της ζωής, ωστόσο στην προσωπική της ζωή τα σχέδια της ανατράπηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Πίσω από τον ρόλο της στη ρομαντική ιστορία με τον Boran Aga κρύβεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που της έχει αφήσει πληγές.

Η 32χρονη ηθοποιός για έξι χρόνια είχε δεσμό με τον Τούρκο συνάδελφό της Cem Yilmaz, ο οποίος παίζει κυρίως σε έργα δικής του παραγωγής, καθώς πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο.

Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει τρεις φορές, αλλά στο τέλος κατέληγε μαζί.

Η τελευταία φορά που χώρισαν όμως ήταν και το αποκορύφωμα, καθώς ο Cem την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Και δεν έφτανε αυτό, απέκτησε και παιδί μαζί της.

Αυτό και αν είναι σενάριο για σίριαλ. Η Sila ��ετά από αρκετό καιρό και αφού ξαναβρήκε την αυτοπεποίθηση της βρήκε τον νέο έρωτα στο πρόσωπο του φωτογράφου Cen Aydin, ο οποίος στέκεται διαρκώς πλέον στο πλευρό της.

Στην πατρίδα της, την Τουρκία είναι μια από τις πιο περιζήτητες και όμορφες γυναίκες, ενώ η καριέρα της ξεκίνησε το 2000 όπου αναδείχθηκε αναπληρωματική Miss Τουρκία.

Τώρα, όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες με τον αγαπημένο της όπου και χαλαρώνουν προκειμένου να επιστρέψουν δριμύτεροι στην πατρίδα τους.