Τα κατάφερε η Kristen Stewart και χώρισε το ζεύγος Sanders-Ross!

Όλη η ξένη showbiz ασχολείται με τον νέο έρωτα του Hollywood,την αγαπημένη του Robert Pattinson και τον σκηνοθέτη της «Χιονάτης».

Μπορεί να έσκασε σαν βόμβα η είδηση αυτής της νέας σχέσης στ’ αυτιά της συζύγου του, αλλά δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα.

Σήμερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της συνάντησης του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ένταση και η μεταξύ τους σχέση είναι άσχημη.

Ο σκηνοθέτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα του Liberty Ross. Εκείνη τον κοίταζε με εκδικητικό βλέμμα και μάλλον κατάφερε να ..τον «τσιτώσει»!

Που πήγαινε όμως η Liberty;; Η μητέρα των παιδιών του πήγε για..περ��πατο με έναν μυστηριώδη άντρα και ο «κακομοίρης» ο Rupert έμεινε να την κοιτάζει..

Μες στην καλή χαρά ήταν η σύζυγος του και εδώ που τα λέμε το βρίσκουμε απολύτως λογικό. Το νέο της αμόρε είναι ένας άντρας όμορφος, μελαχρινός. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε τρυφερά τετ-α τετ!

Ο σκηνοθέτης πήγε μόνος του σουπερ μάρκετ να ψωνίσει και έκατσε σε μια..ακρούλα να φάει κάτι. Η αλήθεια είναι πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αν και η βέρα παραμένει στο χέρι του. Σε αντίθεση με τη σύζυγο του, που την έβγαλε τη στιγμή που αντίκρισε τις φωτογραφίες της Stewart και του Sanders!