Πρώτη ανάρτηση: 06-08-2012 23:00​

Τόση προσπάθεια και τόση κούραση, να μην το «βρέξουν» λίγο οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων; Κοκτέιλ μόνο για Ολυμπιονίκες σερβίρει VIP στέκι του Λονδίνου, με όσους έχουν πάρει το χρυσό να το απο��αμβάνουν τζάμπα και τους υπόλοιπους να… το πληρώνουν 2.500 ευρώ!

Ο μπάρμαν του «Chinawhite», του μπαρ που προτιμούν celebrities και σταρ του αθλητισμού, δημιούργησε ένα κοκτέιλ μόνο για Ολυμπιονίκες, που ήδη έχουν γευτεί οι κολυμβητές Ryan Lochte και Chad le Clos.

Σε κολονάτο ποτήρι σερβίρεται το Ολυμπιακό κοκτέιλ, που αποτελείται από «Hennessy Paradis Imperial» κονιάκ και σαμπάνια «Luxor» με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, ενώ στον πάτο «αράζουν» δύο χρυσά δακτυλίδια των 18 καρατίων!

Με την επίδειξη της διαπίστευσης, κάθε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνει στο «Chinawhite» χωρίς να φάει πόρτα, με εκείνους που έχουν ανέβει στο βάθρο να γεύονται το Ολυμπιακό κοκτέιλ. Όσοι έχουν πάρει το χρυσό πίνουν δωρεάν, ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να πληρώσουν 2.500 ευρώ.

Στο μεταξύ, στα decks ανεβαίνουν γνωστοί DJs, όπως ο Paul Oakenfold που έπαιξε ενώπιον του χρυσού Ολυμπιονίκη στα 200μ. Tyler Clary.