Φανατικοί οπαδοί του Wimbledon είναι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William!

H Δούκισσα του Cambridge έκατσε μαζί με τον σύζυγο της στις θέσεις που προορίζονταν για το βασιλικό ζεύγος προκειμένου να υποστηρίξουν τον Andy Murray!

Ο Murray νίκησε τον τενίστα αντίπαλο του Nicolas Almagro και όταν γύρισε να κοιτάξει στις θέσεις των οπαδών του, το πριγκιπικό ζεύγος έκανε ένα κύμα, μια συμβολική κίνηση για να πανηγυρίσει τη νίκη του τενίστα. Το κύμα συνέχισε και το υπόλοιπο πλήθος, ενώ το γήπεδο δε σταμάτησε στιγμή να χειροκροτεί!

Η Kate έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ με μια chic ηλεκτρίκ τουαλέτα αξίας 515£ της Stella McCartney που έφτανε μέχρι το γόνατο!

Η σύζυγος του William που είναι μια από τις πιο καλοντυμένες επώνυμες κυρίες του κόσμου φόρεσε για δεύτερη φορά το ηλεκτρίκ φόρεμα. Η πρώτη ήταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα στην έκθεση του «National Portrait Gallery».Τότε μάλιστα, το είχε συνδυάσει μ’ένα χρυσό εντυπωσιακό κολιέ αξίας 49.000£.

Μιας και έχουμε κρίση όμως, είπε να φορέσει και το ίδιο σακάκι. Με αυτό την είδαμε λίγες ημέρες νωρίτερα σε δυο events των Ολυμπιακών αγώνων.