Ένα από τα πιο δυνατά fan club στην Ελλάδα έχει ο τραγουδιστής Stan!

«Stan είναι η συντομογραφία του ονόματος μου (Στράτος Αντιπαριώτης), από την εποχή που έκανα graffiti στην Πάρο. Είναι τα χρόνια που θυμάμαι μέχρι σήμερα με μεγάλη νοσταλγία, γιατί διαμόρφωσαν το σημερινό μου χαρακτήρα», υποστηρίζει ο καλλιτέχνης.

Και προσθέτει πως «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσω facebook με βρήκε ο σημερινός μου παραγωγός και μου πρότεινε να έρθω στην Αθήνα από την Πάρο για να κάνουμε μαζί μερικά τραγούδια, γιατί ήξερε ότι γράφω μουσική και τα ψιλοτραγουδάω. Όταν έπρεπε να στείλουμε ένα demo με το πρώτο μας τραγούδι, επειδή δεν είχαμε χρήματα για να το τραγουδήσει κάποιος επαγγελματίας, αναγκαστικά το ηχογραφήσαμε με τη δική μου φωνή. Όταν το άκουσαν στη δισκογραφική εταιρεία, όλοι θέλησαν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που τραγουδούσε». Και τονίζει ότι «το ξεκίνημα μου έγινε λίγο ανορθόδοξα, όχι όπως συνηθίζεται σήμερα μέσα από ένα talent show».

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια ο Stan; Ο ίδιος δηλώνει πως «μακάρι μια μέρα να κάνω μια όμορφη οικογένεια. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν με απασχολεί γιατί είμαι αρκετά μικρός».

Ποια η γνώμη του για τα talent shows;«Δυστυχώς σε ένα talent show δε βγαίνει πάντα πρώτος αυτός που πραγματικά το αξίζει. Βέβαια, έχουν βγει και ταλέντα μέσα από αυτά τα προγράμματα. Νομίζω όμως, ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν θα το έκανα, γιατί το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με εκείνο αντίστοιχων projects του εξωτερικού. Τα talents shows δεν με εκφράζουν ιδιαίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκθέσω την προσωπική μου ζωή για χάρη της καριέρας μου».

Ο Stan δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, καθώς δηλώνει πως «παραμένω προσγειωμένος και επικεντρωμένος στη δουλειά μου».

Νιώθει σέξι; Ο ίδιο υποστηρίζει «όχι, κ��θόλου. Γυμνάζομαι πολύ, μου αρέσει γενικά να γυμνάζομαι και να φροντίζω το σώμα μου και να τρέφομαι σωστά».
Και τονίζει πως «προτιμώ να με ξέρουν για τη μουσική μου και όχι για τους κοιλιακούς μου».

Τέλος, υποστηρίζει πως «οι εποχές και τα πρότυπα-ειδικά στην Ελλάδα έχουν αλλάξει. Το σύστημα πλέον δεν μπορεί να διατηρεί ανθρώπους στην κορυφή που κάνουν μέτρια τη δουλειά τους».