Πρώτη δημοσίευση:29/07/12, 23:45

Ηθοποιός του Βollywood είναι η πρώτη Ινδή που κάνει γυμνή φωτογράφιση στο Playboy κι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα της όπου την κατηγορούν πως τους ντροπιάζει.

Η 28χρονη σταρ του Μπόλιγουντ, Σερλίν Τσόπρα, ήρθε σε συμφωνία με τον Χιου Χέφνερ, ο οποίος την έπεισε να βγει από τα ρούχα της για τους αναγνώστες του «Playboy» για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβριο.Η ίδια η πρωταγωνίστρια του Μπόλιγουντ σε συνέντευξή της στο ινδικό παράρτημα του ΒΒC δήλωσε: «Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να στέκεσαι γυμνή μπροστά στην κάμερα. Όμως κατάφερα να γίνω η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του «Playboy» και κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει αυτό το επίτευγμα. Μπορεί να μην το έχω πει ακόμη στη μητέρα μου, αλλά όταν το μάθει θα πρέπει να το αποδεχθεί».

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης ταξίδεψε μέχρι την έπαυλη του Playboy και γνώρισε από κοντά τον Χιου Χέφνερ, δηλώνοντας στη συνέχεια τόσο εντυπωσιασμένη που τον χαρακτήρισε ως τον «καλύτερο άνθρωπο του κόσμου»

«Δεν είναι καυτή, είναι αποκρουστική» έγραψε κάποιος στο Twitter ενώ άλλοι αποδοκιμάζουν το Playboy που της έδωσε τον τίτλο του «θρύλου του Bollywood», λέγοντας πως έχει παίξει μόνο μικρούς ρόλους. ​