Μπορεί να είναι πανέμορφη και οι πόζες της να «κολάζουν» κάθε αρσενικό, ωστόσο, μία 29χρονη σπρίντερ των Ολυμπιακών Αγώνων γνωρίζει το σεξ μόνο… εξ’ ακοής!

Ο λόγος για την Lolo Jones, την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στα 100μ., η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι παρθένα!

Ο λόγος;
Όχι ότι δεν έχει «σουξέ» το κορίτσι – απλά, περιμένει τον… ιππότη, αυτόν δηλαδή που θα παντρευτεί! Μάλιστα, δώρο στον γαμπρό θα την κάνει την παρθενιά της!

«Το να διατηρήσω την παρθενιά μου είναι πιο δύσκολο από το να προπονούμαι για τους Ολυμπιακούς ή να αποφοιτήσω από το κολέγιο», δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Lolo και δεν έκρυψε ότι η επιθυμία της να μείνει παρθένα μέχρι τον γάμο… διώχνει τους άνδρες από δίπλα της.

Πάντως, κάποιοι επιστρατεύουν ακό��α και τα… μεγάλα μέσα για να πλαγιάσουν με την σέξι σπρίντερ. «"Αν κάνεις σεξ μαζί μου, θα σε βοηθήσει να τρέξεις γρηγορότερα"», της έχουν πει, όπως αποκάλυψε η ίδια, αλλά εκείνη τους αποστόμωσε: «θέλω το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, αλλά όχι τόσο πολύ. Αν με παντρευτούν, αλλάζει το θέμα»!

Δείτε στο βίντεο την Lolo Jones να αποκαλύπτει την παρθενιά της και φωτογραφίες της