«Ωρίμασε ο χρόνος στην προσωπική μου ζωή, σε βαθμό που μπορώ να γίνω πατέρας», εξομολογήθηκε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ, μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο τραγουδιστής δήλωσε… παραδοσιακός άντρας!

Λίγο πριν βγει στη σκηνή για την συναυλία του, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά του για ακόμα μία φορά και να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένος.

«Θέλω να κάνω οικογένεια… Το πότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα κανείς δεν το ξέρει. Αλλά, όταν συντρέχουν και πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, τότε κάποια στιγμή γίνεται», είπε ο Μιχάλης και το χαμόγελό του έφτασε μέχρι τα αυτιά.

Με την Ζέτα το νιώθει αυτό ο τραγουδιστής και δεν διστάζει να το πει, ενώ πρόσθεσε πως είναι παραδοσιακών αρχών, όπως έμαθε από το σπίτι του. Με παπά και με κουμπάρο θα την πάρει την ξανθιά ο Μιχάλης δηλαδή…

Όσο για τις εξορμήσεις τους στην Πάρο;
«Βρίσκουμε γαλήνη και ηρεμία, μας αρέσει το νησί, οι παραλίες, ο κόσμος της Πάρου και περνάμε πολύ όμορφα», είπε ο Μιχάλης και πρόσθεσε πως θα πάνε στο νησί αρκετές φορές τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη.