Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από τον απίστευτο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αδέλφια του Michael Jackson για την τεράστια περιουσία του. Νωρίτερα το star.gr έγραψε ότι τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ ουσιαστικά απήχθηκαν από τη Janet, τον Jermaine και τον Randy Jackson, ενώ πριν από λίγο βγήκαν πληροφορίες ότι ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στην Paris και την Janet Jackson, με αποτέλεσμα η δεύτερη να τη χαστουκίσει.

Μάλιστα η τραγουδίστρια φέρετε να αποκάλεσε την ανιψιά της κακομαθημένη και να της παίρνει με τη βία το κινητό της τηλέφωνο.

Οι πληροφορίες θέλουν στη συνέχεια ο Jermain και ο Randy Jackson να πιάνονται στα χέρια με τον ανιψιό τους Trent. Ο νεαρός μάλιστα λέγεται ότι έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Randy και έριξε γροθιά στον Jermaine.

Μετά από όλα αυτά βγήκε και η δικηγόρος των παιδιών και δήλωσε ότι η Paris, ο Prince Michael και ο Prince δεν είναι πλέον ασφαλείς με κανένα μέλος της οικογένειας Jackson.

Μάλιστα το δικαστήριο όρισε δικηγόρο που ξεκίνησε αμέσως τις διαδικασίες για την άρση της κηδεμονίας των τριών ανήλικων παιδιών, αφού η γιαγιά τους απουσιάζει περισσότερο από μία εβδομάδα.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson από την άλλη δήλωσαν ότι κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν τα παιδιά, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την Katherine Jackson, αφού δεν έχει καμία επαφή με κανέναν και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι βρίσκεται κάπου στην Αριζόνα.

Ανήσυχοι για την κατάσταση της μητέρας τους είναι επίσης και τρεις από τους γιους της που διαφωνούν παντελώς με τον Jermaine, την Janet και τον Randy. Ο Marlon, ο Tito και ο Jackie μίλησαν στην εκπομπή Insider, εκφράζοντας τη μεγάλη τους αγωνία για τη μητέρα τους και μάλιστα ο Marlon ξέσπασε σε κλάματα.

Πίσω από την περίεργη εξαφάνιση της Katherine Jackson φέρετε να κρύβεται η Janet Jackson, όπως και πίσω από την αρπαγή των παιδιών. Πού θα καταλήξει αυτός ο πόλεμος κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.