Πολυτελέστατο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη ψάχνει να αγοράσει ο Tom Cruise, ώστε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη του Suri.

Μετά το χωρισμό του από την Katie Holmes, ο Tom σκέφτεται να περνά πλέον περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη για να μπορεί να βλέπει τη μικρή.

Η Katie έχει πάρει την αποκλειστική κηδεμονία της Suri, όμως ακόμα δεν έχει οριστεί από το δικαστήριο κάθε πότε θα την βλέπει ο ηθοποιός, οπότε κι εκείνος προετοιμάζεται αναλόγως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Tom Cruise θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή και για το λόγο αυτό θέλει να αγοράσει ένα καινούργιο διαμέρισμα και να μην πάει σε εκείνο που έμενε μαζί με την Katie Holmes στο East Village.

«Ψάχνει κάτι πολύ ιδιωτικό που δε θα χρειάζεται κάθε φορά που μπαίνει και βγαίνει να τον βλέπει κόσμος», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Ο ηθοποιός έχει κρατήσει επίσης και το σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, όπου μένει ο 17χρονος γιος του Connor, ενώ η μεγάλη του κόρη μένει σε ένα διαμέρισμα εκεί κοντά.

Αυτό που είναι κύριο μέλημά του είναι το νέο του διαμέρισμα να έχει αρκετό χώρο για να παίζει η Suri.

Χθες ο Tom Cruise βρέθηκε στο Λονδίνο, ύστερα από ένα τριήμερο που πέρασε με την κόρη του, όπου θα προετοιμάσει τη νέα του ταινία.