Εξομολόγηση… εκ βαθέων έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην τελευταία εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο.

Η Ελένη αποκάλυψε ότι έχει πέσει και εκείνη θύμα απιστίας, την οποία όμως έχει συγχωρέσει. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι ούτε και η ίδια έχει υπάρξει καλό κορίτσι και έχει απιστήσει και αυτή.

«Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις, γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση», είπε.

Όσο για το τι θεωρεί sexy σε έναν άνδρα, απαντά:

«Δεν ξέρω τι θεωρώ sexy, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άνδρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση».

Και μπορεί εσείς να τη βλέπετε sexy και αισθησιακή και να πρασινίζετε από τη ζήλεια σας, εκείνη όμως δηλώνει φυσιολογική γυναίκα, με την κυτταρίτιδά της και τα όλα της.

«Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Κι όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις δεν υπάρχουν!», είπε και παραδέχθηκε ότι θα έκανε πλαστική για να ��εγαλώσει το στήθος της.

Τέλος η Ελένη Φουρέιρα μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, που όμως δεν της στέρησαν το όνειρο να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

«Από τριών χρονών έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω star. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα μ’ αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια γι’ αυτό που έζησα», είπε.