Μπορεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης να θεωρείται ζεν πρεμιέ, όμως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε σε ρόλο… οικογενειάρχη. Και δεν εννοούμε σε κάπ��ια ταινία, αλλά… στην ζωή!

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σκέφτεται πολύ έντονα να αποκτήσει την δική του οικογένεια. Και βέβαια η απορία που γεννάται είναι…. Λέτε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την συνάδελφο του, Πηνελόπη Πλάκα;;;

«Η σκέψη να κάνω οικογένεια έχει αρχίσει να είναι εντονότερη, και ειδικά από την στιγμή που η αδερφή μου έχει κάνει δύο παιδάκια και οι φίλοι μου τις δικές τους οικογένειες», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη πρόσθεσε: «Δεν έχω ��ρόβλημα να παραδεχτώ αυτή τη στιγμή τη σχέση μου με την Πηνελόπη…».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την αποχώρηση του από τα «Μυστικά της Εδέμ» δηλώνοντας ότι δεν το έχει μετανιώσει. «Ένιωσα ότι δεν είχα κάτι άλλο να δώσω στον ρόλο», είπε.

Πάντως, προς το παρόν δεν έχει κάποια πρόταση για δουλειά στην τηλεόραση, αφού όπως είπε: «οι παραγωγές έχουν ελαχιστοποιηθεί, αν όχι εκμηδενιστεί».