Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βλάσσης Χόλεβας, ο οποίος ωστόσο μιλώντας στο star παραδέχτηκε ότι η σχέση του με το top model Άννα Βελοσόφσκι, περνάει κρίση.

Όπως σας είχαμε πει, η είδηση για τον χωρισμού του ζευγαριού έπεσε σαν «βόμβα» στην showbiz, αφού όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για ένα θυελλώδη έρωτα.

Από την μέρα που γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι μέχρι σήμερα οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Η κρίση όμως χτύπησε και το δικό τους σπιτικό και έτσι το top model αποφάσισε να πει «αντίο» στην Ελλάδα και να μετακομίσει στην Γερμανία.

Ο Βλάσσης Χολέβας μιλώντας στο star εξήγησε ότι ο λόγος που έφυγε η επί δύο χρόνια σύζυγος του δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι δεν έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα.

Βέβαια, δεν έκρυψε ότι η σχέση τους αντιμετωπίζει προβλήματα. «Φαντάζομαι ότι όλα τα ζευγάρια έχουμε τα «έτσι τους και τα αλλιώς τους». Αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις της ελληνικής κοινωνίας με το δικό μας τρόπο. Αυτά τίποτα το συγκλονιστικό δε συμβαίνει...τουλάχιστον όχι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι πήγαν μαζί διακοπές με την 2χρονη κόρη τους, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η κρίση έχει επηρεάσει την σχέση τους είπε: «Η κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής όλων, τώρα σοβαρολογούμε; Το δικό μου μόνο; Σαφέστατα έχει επηρεάσει και το δικό μου γάμο και άλλων. Όταν υπάρχουν τα θέματα αυτά, υπάρχουν εντάσεις. Λογικό δεν είναι; Το κάθε ζευγάρι το αντιμετωπίζει αναλόγως».

Ακούστε τι είπε ο γνωστός σχεδιαστής στο βίντεο που ακολουθεί…