Έτοιμοι ν΄ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι Blake Lively και Ryan Reynolds, με τον δεσμό τους όσο πάει και να σοβαρεύει.

Το ζευγάρι, είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί, ενώ το τελευταίο διάστημα συζούν. Πλέον όμως, στα άμεσα σχέδια τους είναι και ο γάμος, αφού ο ένας νιώθει πως έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μπορεί η Blake Lively να είναι μόλις 24 ετών και ο 35χρονος Reynolds να έχει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο με την Scarlett Johansson, αλλά αυτό δεν τους πτοεί από το να πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση τους.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι λένε πως οι δυο τους δεν σταματάνε να συζητάνε για το κοινό τους μέλλον, και να τονίζουν πως θέλουν να μείνουν για πάντα μαζί, σε όλη τους τη ζωή.

Μάλιστα λέγεται έντονα, πως ο Reynolds έχει βγάλει στην Blake έναν άλλον εαυτό, αφού είναι ο μόνος άντρας που έχει καταφέρει να την κάνει να φέρεται έτσι.

«Η Blake είναι η τέλεια επιλογή για τον Ryan. Λατρεύει την οικογένεια του, τη μητέρα του, και οι δυο τους είναι πολύ προσγειωμένοι», λένε φίλοι τους που τους γνωρίζουν εκ των έσω.

Να θυμίσουμε πάντως, πως το 24χρονο «Gossip Girl», πριν τον Ryan, «τα είχε» για μερικούς μήνες και με τον Leonardo Di Caprio.