Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι Javier Bardem και Penelope Cruz, που όπου σταθούν και βρεθούν, δείχνουν με τον τρόπο τους, πόσο αγαπημένοι και κοντά ο ένας στον άλλον, είναι!

Το διάσημο ζευγάρι, λέγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, πως περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό. Πράγμα διόλου απίθανο, αν κρίνουμε από τις τελευταίες φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού, που έχει αρχίσει να φορά ξανά φαρδιά ρούχα.

Οι παπαράτσι, πέτυχαν τους Cruz-Bardem, κατά τη διάρκεια ρομαντικής βόλτας τους στην Ισπανία, και όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς από τις φωτογραφίες, love is in the air!

Αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, παρέα με φίλους, ήπιαν μπύρα και κρασί σε τοπικό μαγαζί, ενώ με το μεσογειακό ταμπεραμέντο που τους διακρίνει, συζήτησαν έντονα με τους φίλους τους, με τους οποίους μάλλον είχαν μια… διαφωνία!

Δεν αποκλείεται να έλεγαν και για πολιτικά θέματα, μιας και η Ισπανία είναι ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, επομένως το θέμα των τελευταίων εβδομάδων, είναι οι κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα τους.

Το ζευγάρι ωστόσο, δεν είχε καθόλου μαζί του, τον 18 μηνών γιο του Leo, μιας και προτίμησαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους το επιτρέπουν να το κάν��υν πολύ συχνά.

Κάποια στιγμή δε, ήταν σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος τριγύρω τους, αφού Cruz και Bardem κοιτιόντουσαν πολύ έντονα μες τα μάτια, εμφανώς ερωτοχτυπημένοι.

Όσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια; η Penelope θα παίξει για ακόμα μια φορά σε ταινία του Pedro Almodovar, “The Brief Lovers”, ενώ στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μαζί με το σύζυγο, στην ταινία του Ridley Scott, “The Counsellor”.