Περονόσπορος έχει πέσει στο Hollywood και χτυπά τους γάμους των διασήμων. Έτσι μετά από το διαζύγιο του Tom Cruise και της Katie Holmes που έσκασε σαν βόμβα, τώρα ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι στα χωρίσματα είναι και ο Antonio Banderas με τη Melanie Griffith.

Εδώ και καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο 51χρονος Λατίνος και η 54χρονη Griffith προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σώσουν τον γάμο τους. Μάλιστα την περασμένη άνοιξη είχαν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Banderas να είναι σε τρυφερά ενσταντανέ με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη στο Κανκούν, όπου είχε πάει για να προωθήσει την τελευταία του ταινία.

Την περασμένη εβδομάδα η Melanie Griffith εθεάθη να τριγυρνά στο L.A. χωρίς να φορά τη βέρα της κι αμέσως τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά.

Και οι δύο έχουν παραδεχθεί ότι ο γάμος τους δεν ήταν τέλειος και πως όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι εκείνοι είχαν τα προβλήματά τους. Τώρα όμως εκεί στο Hollywood τους έχουν για χωρισμένους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους πάντως είπε στο περιοδικό People ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα ο Antonio Banderas γυρίζει τη νέα του ταινία στη Βουδαπέστη και θα επιστρέψει σύντομα σπίτι του για να πάνε οικογενειακώς διακοπές.