Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Από τα ονόματα πρώην συντρόφων, μέχρι το πορτραίτο του Bob Marley και τα ρητά της Καμπάλα, οι stars που θα δείτε παρακάτω βρέθηκαν να έχουν πάνω τους τατουάζ που δε θα ήθελαν ποτέ να τα κάνουν.

Η Niki Taylor για παράδειγμα. Ενώ λάτρευε τα τατουάζ της στο χέρι της, τελικά είδε ότι της έκλειναν τις πόρτες στη δουλειά της και δεν μπορούσε να κλείσει κανένα συμβόλαιο για επιδείξεις μόδας ή φωτογραφίσεις. Η ίδια εδώ και λίγο καιρό έχει υποβληθεί σε θεραπείες με laser για να τα σβήσει και δε θέλει ούτε καν να θυμάται ότι τα έκανε.

Ο Russel Brand από την άλλη, τον Μάρτιο του 2012 έσπευσε σε γνωστό εργαστήριο τατουάζ και ζήτησε να του αφαιρέσουν το τατουάζ που είχε χτυπήσει μαζί με την πρώην σύζυγό του Katy Perry. Το τατουάζ έγραφε στα σανσκριτικά «Πήγαινε με το ρεύμα» και την ώρα που το έβγαζε είχε στο πλευρό του τη νέα του αγαπημένη να του κρατά το χέρι. Τώρα αν και η Katy αφαίρεσε το ίδιο tattoo είναι κάτι που δεν μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε.

Η Angelina Jolie είναι λάτρης των τατουάζ και στο κορμί της έχει πάρα πολλά. Ένα όμως δεν ήθελε ούτε να το βλέπει. Ποιο; Μα εκείνο που είχε το όνομα του ��ρώην της Billy Bob Thornton. Στη θέση του έκανε ένα άλλο με τις συντεταγμένες των χωρών από όπου γεννήθηκαν τα παιδιά της.

Και η Megan Fox λατρεύει τα τατουάζ. Μάλιστα όταν απόκτησε το τεράστιο τατουάζ με το πρόσωπο της Marilyn Monroe στο εσωτερικό του χεριού της ήταν πολύ περήφανη και το επιδείκνυε συνεχώς. Μέχρι που μια μέρα ξύπνησε και αποφάσισε να το σβήσει γιατί όπως είπε κουβαλούσε πολύ αρνητική ενέργεια!!!!

Με το διαζύγιό της από τον Tony Parker η Eva Longoria δεν ήθελε να έχει τίποτα δικό του, που να της τον θυμίζει. Ούτε και το τατουάζ με τον αριθμό της φανέλας του στην ομάδα των San Antonio Spurs. Με το που χώρισαν λοιπόν, έτρεξε και το ��βγαλε για να τον ξεχάσει μια και καλή.

Το όνομα της πρώην συζύγου του Denise Richards είχε στον καρπό του και ο Charlie Sheen. Φυσικά μετά το διαζύγιο δεν είχε κανένα λόγο να έχει πάνω του χαραγμένο το όνομά της, οπότε το έσβησε και ησύχασε.

Η Britney Spears πάλι είπε να μας δείξει την πνευματική πλευρά της και έτσι αποφάσισε ένα από τα τατουάζ της να είναι και ένα ρητό της Καμπάλα που υποτίθεται έλεγε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και ότι αποδέχεται πως θα μπορέσει να γιατρέψει η ίδια τον εαυτό της. Βέβαια μετά από αυτό ακολούθησε η μεγάλη κρίση της Britney που έτρεχε μέσα στη νύχτα και ξύριζε το κεφάλι της και το γεγονός ότι πλέον δεν πολυπιστεύει στην Καμπάλα. Γι’ αυτό και το 2008 πήγε και αφαίρεσε το τατουάζ.

Γνωστό είναι επίσης και το ότι ο Johnny Depp, πληγωμένος από το χωρισμό του από την Winona Ryder πήγε και αφαίρεσε το ��ατουάζ που είχε στο χέρι του με το όνομά της. Για τέτοιο πόνο σας λέμε.

Άλλος πληγωμένος και ο Mark Anthony. Που πήγε και έσβησε το όνομα της JLo από τον καρπό του αμέσως μόλις πήραν διαζύγιο. Τι κι αν λένε ότι έχουν τις καλύτερες σχέσεις; Εκείνος δεν ήθελε με τίποτα να βλέπει άλλο το τατουάζ με το όνομά της.

Τέλος ο Mark Wahlberg αποφάσισε τώρα που μεγάλωσε και η καριέρα του έχει πάρει την ανιούσα να σοβαρευτεί και να το δείξει. Έτσι αποφάσισε ότι δεν του ταιριάζει πλέον το τατουάζ με το πορτραίτο του Bob Marley που είχε στον ώμο του και πήγε να το βγάλει. Μάλιστα πήρε μαζί του και τα παιδιά του για να τους δώσει ένα… μάθημα για τους κινδύνους των τατουάζ.