Φουλ γκάζια έχει πατήσει η Άννα Βίσση που έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, έβγαλε το νέο της τραγούδι και το νέο της video clip και σχεδιάζει για το χειμώνα να ανεβάσει και πάλι τους θρυλικούς «Δαίμονες».

Και μπορεί να είναι τρεις δεκαετίες στην κορυφή, όμως δεν εφησυχάζει και συνεχίζει ακόμα και τώρα να ψάχνεται πάρα πολύ όσον αφορά στη δουλειά της.

«Ένας καλλιτέχνης που αγαπά πολύ αυτό που κάνει, φλερτάρει πάντα με το καιρνούργιο βήμα, με μια νέα νίκη», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για τον όρο «Απόλυτη Ελληνίδα star», τον αποδέχεται και ευχαριστεί το κοινό της.

«Αυτά είναι πράγματα που ο κόσμος αισθάνεται και σου προσδίδει. Είμαι περήφανη και πολύ ικανοποιημένη για όσα έκανα τον πιο πολύ κόσμο να νιώσει για μένα μέχρι τώρα. Μακάρι να είμαι για πολύ καιρό ακόμα δυνατή και ικανή να εξελιχθώ κι άλλο», τόνισε.

Πάντως παραδέχεται ότι αν και στο καινούργιο της video clip για το τραγούδι «Τυραννιέμαι» αυτοσαρκάζεται, δεν την είναι και πολύ εύκολο.

«Το πιο εύκολο είναι ν Άννα να σατιρίζει τη δημόσια εικόνα της Βίσση. Το πιο δύσκολο είναι να πατάς μετά το SEND! Περνάει ένα δευτερόλεπτο και αναρωτιέσαι αν έκανες καλά. Αυτό που σε καθησυχάζει είναι η σκέψη πως, αν μη τι άλλο, δεν ήσουν ψεύτικος. Το χιούμορ, έτσι κι αλλιώς, είναι το δικό μου μότο στη ζωή», λέει.

Όσο για τη σχέση της με το χρόνο και το κατά πόσο η φράση «διαχρονική αξία» την κάνει να είναι πιο επιλεκτική στα βήματά της, απαντά:

«Αυτό δεν σου το κάνει η ανησυχία για το χρόνο που μετράς πάνω σου, αλλ�� η πείρα που αποκτάς. Άρα, έχω διαλέξει να χρησιμοποιώ υπέρ τα πλεονεκτήματα της ηλικίας μου όσο περνάει ο καιρός και τις ανασφάλειές μου να τις κατευνάζω με άλλους τρόπους. Πιο πολύ χρόνο σπαταλάω στη δουλειά και στο ψάξιμο, παρά στη μιζέρια και στην κατάθλιψη που παραμονεύουν συνεχώς».

Πάντως έχει κάτι με το οποίο τυραννιέται εδώ και πολλά χρόνια.

«Με το φαΐ τυραννιέμαι μια ζωή. Γιατί είμαι μια ακόμα χαζή και ματαιόδοξη γυναίκα, που, ενώ ξέρω τι είναι σωστό για μένα, το σώμα μου, την υγεία μου, συνεχίζω να αυτοκαταστρέφομαι και να τυραννιέμαι. Να πεινάω εν ολίγοις. Τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι μου φέρομαι λίγο καλύτερα», τονίζει.