Τις προετοιμασίες για την συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, άρχισαν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες!

Χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμός είναι τα συναισθήματα που μοιράζονται οι τραγουδιστές που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τον συνθέτη των επιτυχιών, σε κομμάτια που αγαπήσαμε και συνεχίζουν να μας αρέσουν.

«Πιστεύω θα είναι μια εκπληκτική βραδιά» είπε ο Θάνος Πετρέλης, ενώ ο Νίνο τόνισε πως αποδεικνύεται ότι ο Φοίβος είναι από τους πιο επιτυχημένους μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς της χώρας μας.

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς και Tus θα μας ταξιδέψουν στις επιτυχίες.

«Ποιό να πρωτοθυμηθώ;», διερωτήθηκε η Άντζελα Δημητρίου, η Μαντώ «προέβλεψε» μια θαυμάσια και μαγευτική βραδιά, ενώ η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «νιώθω μεγά��η συγκίνηση και χαρά. Είναι 12 ολόκληρα χρόνια».

Την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, που αποκάλυψε ότι μέσα στο χρόνο που απομένει θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας καλλιτεχνών!


Για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια, κάντε κλικ εδώ