Για το γάμο του με την Hilaria Thomas, μίλησε πρώτη φορά ο Alec Baldwin, μια εβδομάδα μετά την κλειστή τελετή, που έγινε ενώπιον 175 συγγενών και φίλων.

Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του διάσημου ηθοποιού, χρόνια μετά το χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο, Kim Basinger.

Μιλώντας στο «Hello», ο 54χρονος Baldwin, δεν μπόρεσε να μην κρύψει τη συγκίνηση του, δηλώνοντας σίγουρος, πως αυτή τη φορά πήρε τη σωστή απόφαση, και εξηγώντας τι τον έκανε να παντρευτεί τη νεαρή του αγαπημένη, τρεις μόλις μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

«Ο γάμος φτιάχτηκε για να δεσμευτείς με κάποιον που το αξίζει. Κι εγώ γνώρισα κάποια, που το αξίζει πραγματικά!».

Ο 54χρονος ηθοποιός και η 28χρονη σύζυγος του, δασκάλα της yoga, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα η Hilaria, μιλώντας επίσης στο περιοδικό, τόνισε πως «ποτέ δεν περίμενα να ερωτευτώ έναν άνδρα 26 χρόνια μεγαλύτερο μου. Αλλά ο έρωτας δεν ξέρεις πότε θα σε χτυπήσει».

Από την τελετή, δεν έλειπε η 16χρονη κόρη του Baldwin, Ireland, η οποία ήταν πολύ συγκινημένη, εκτελώντας τα χρέη παρανύμφου!

Όσο για το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία; Η νύφη επέλεξε νυφικό Amsale, ενώ ο Baldwin εμφανίστηκε με κοστούμι του σχεδιαστή Tom Ford.

Οι νιόπαντροι προς το παρόν δεν θα κάνουν μήνα του μέλιτος, μιας και ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Ισπανία μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία τους ν΄αποκτήσουν σύντομα παιδιά, με τον 54χρονο ηθοποιό να λέει πως το μόνο που θέλει, είναι τα παιδιά τους να μοιάζουν στην σύζυγο του.