Αν και η νεκροψία του Sage Stallone ολοκληρώθηκε, δυστυχώς τα ευρήματά της δεν κατάφεραν να φωτίσουν τα αίτια του θανάτου του πρωτότοκου γιου του Sylvester Stallone. Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλους δύο μήνες μέχρι να βγει και η τοξικολογική εξέταση για να μπορέσει με σιγουριά να αποκαλύψει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Όπως έγραψε και το star.gr, ο Sage Stallone δεν είχε δώσει σε κανέναν την αίσθηση ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, έκανε σχέδια για το μέλλον και ετοιμαζόταν αυτή την εβδομάδα να παντρευτεί την καλή του στο Λας Βέγκας.

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ότι ο άτυχος γιος του Sylvester Stallone μπορεί να ήταν νεκρός εδώ και μια εβδομάδα, χωρίς κανείς να τον έχει αναζητήσει. Μάλιστα το πτώμα του βρέθηκε σε ένα άθλιο δωμάτιο, μες στη βρωμιά, τα σκουπίδια και μπουκάλια με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Και οι δυο γονείς του είναι συντετριμμένοι και προσπαθούν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του νεαρού σκηνοθέτη. Όλοι τώρα, φίλοι και συγγενείς περιμένουν την τοξικολογική εξέταση για να μπορέσουν να ρίξουν φως στο μυστήριο θάνατό του.