Πρώτη Δημοσίευση:13/07, 00:50​

Όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την εκκλησία της Σαϊεντολογίας και το πώς παρενέβαινε στην ιδιωτική ζωή του Tom Cruise.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις πρώην ηγετικού στελέχους της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας η αίρεση είχε καταφέρει να στρέψει τα παιδιά της Nicole Kidman εναντίον της μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise το 2001.

Όπως είπε χαρακτηριστικά τα δύο υιοθετημένα παιδιά της Nicole Kidman και του Tom Cruise, η 19χρονη Bella και ο 17χρονος Connor πήγαιναν συνέχει με τον πατέρα τους στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας και όταν δεν ήταν μαζί του ο ηθοποιός τα παιδιά ήταν υπό την ευθύνη των ανθρώπων της αίρεσης.

Την εποχή λοιπόν του διαζυγίου της Kidman με τον Cruise τα παιδιά ήταν 9 και επτά και υπέστησαν κανονική πλύση εγκεφάλου. Έλεγαν στα παιδιά ότι η μητέρα τους είναι καταπιεστική, ότι είναι μια γυναίκα που δεν πρέπει να της έχουν εμπιστοσύνη και να της ανοίγονται, με την οποία δεν θα έπρεπε να επικοινωνούν και να έχουν οποιαδήποτε επαφή.

Επίσης αποκάλυψε ότι τα μέλη της αίρεσης φροντίζουν να έχουν υπό στενή παρακολούθηση τα μέλη της και ειδικά τα προβεβλημένα και φρόντιζαν να κατακρίνουν όσους ανθρώπους στο περιβάλλον των μελών τους διατηρούν αρνητική στάση απέναντι στη Σαϊεντολογία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Nicole Kidman σε συνέντευξή της είχε πει ότι τα παιδιά της δεν την φωνάζουν μαμά, ενώ αποκαλούσαν έτσι την Katie Holmes.

Μάλιστα ενώ η Kidman είχε την κηδεμονία των δύο παιδιών και τα δύο όταν έφτασαν σε κάποια ηλικία αποφάσισαν να μείνουν με τον πατέρα τους. Από τότε η επαφή τους άρχισε να μειώνεται.

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, δεν είναι περίεργο γιατί η Katie Holmes επέμεινε να έχει την αποκλειστική κηδεμονία της Suri.