​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη φιγουράρει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες επώνυμες του Hollywood!

Πολλές φορές οι σχεδιαστές εμπνέονται από την Angelina Jolie και σχεδιάζουν ανάλογα ρούχα.

Μην ξεχνάτε την πιο πρόσφατη εμφάνιση της με το μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί και το σκίσιμο στο πόδι της που έγινε μέχρι και tweet, αλλά και group στα social media.podi.jpg

Ότι φόρεμα και να διαλέξει, όπως και να πιάσει τα μαλλιά της, το σέξι βλέμμα και η υπέροχη κορμοστασιά της σε μαγνητίζουν!

angelina.jpg

angie red.jpgΜια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της ήταν αυτή πριν από μερικά χρόνια στο κόκκινο χαλί με κατακόκκινο φόρεμα και μακριά ανακατεμμένα μαλλιά με αφέλειες!Τότε ήταν μερικά κιλά παραπάνω, αλλά είχε το ιδανικό καμπυλωτό σώμα!

batman.png
Ακόμα και με την εμφάνιση "Batman" ήταν όμορφη! Ανέκαθεν είχε μια αδυναμία στα φορέματα με τα σκισίματα!Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είπε να σκίσει το αριστερό μπατζάκι του ποδιού και το δεξί του χεριού...

jolie.jpg
Απλά gorgeous!!Από την ημέρα που τα έφτιαξε με τον Brad Pitt άλλαξε ολοκληρωτικά! Σε αυτή της την εμφάνιση επέλεξε μια κυπαρισσί με στρας τουαλέτα που ταίριαζε απόλυτα με τα μάτια της!!

leuki.jpg
Μετά την ταινία που κέρδισε τις εντυπώσεις, το Tomb Raider εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια ολόλευκη σατέν τουαλέτα.Η πλάτη και το στήθος που αποκάλυπτε το φόρεμα της άφηνε τα αντρικά βλέμματα να...ταξιδεύουν!

prasini.jpg
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ήταν όταν περίμενε τα δίδυμα με τον Brad Pitt! Το πράσινο είναι το αγαπημένο της χρώμα και ο τρόπος που έπιανε την κοιλίτσα της ήταν πολύ τρυφερός!

goddes.jpgΜπορεί η ταινία Alexander να απέσπασε τις χειρότερες κριτικές, η Angelina όμως κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στιλσιτικές της επιλογές!!Πραγματική θεά!